براساس طرح و برنامه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه با رویکرد افزایش بهداشت و سلامت غذای دانشجویان و صرفه جویی در هزینه ها، ایجاد آشپزخانه صنعتی مرکزی، در دست اقدام میباشد.
با همت و حمایت مدیریت محترم دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان، بخش اول تجهیزات صنعتی مورد نیاز آشپزخانه به ارزش 10 میلیارد ریال، شامل موارد ذیل خریداری که پس از تکمیل زیرساختهای فیزیکی آشپزخانه نصب خواهد گردید.
- 10 عدد فر دمکن برنج
- 2عدد سرخکن مدل 250 و مدل 400
- 1 عدد خط اتومات پخت برنج 4 پاتیله
-