گردهمایی مدیران و کارشناسان مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه های منطقه هفت کشور به میزبانی دانشگاه شیراز روز دوشنبه 4 تیرماه برگزار شد.
در ابتدای این گردهمایی که مدیران و کارشناسانی از نه دانشگاه منطقه هفت حضور داشتند، آقای دکتر سرافراز، دبیر مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه های منطقه هفت کشور، ضمن خودشامدگویی، توضیحاتی در خصوص ضرورت برگزاری این گردهمایی و دستور کار جلسه، ارائه نمود. بررسی مشکلات مراکز مشاوره و سبک زندگی منطقه، برنامه ریزی فعالیت های منطقه جهت نیمسال آینده، مسایل مربوط به سامانه سام، تشکیل کمیته مداخله در بحران توسط مراکز مشاوره و لزوم برگزاری انتخابات کانون همیاران سلامت روان، از جمله دستور کار این جلسه بود.
سپس مدیران و کارشناسان مراکز مشاوره منطقه به بیان مشکلات موجود پرداختند، فضای فیزیکی نامناسب مراکز، کمبود کادر متخصص مجرب با توجه به آمار دانشجویان دارای مشکل، کمبود شدید نیرو و فشار کاری زیاد بر عوامل اجرایی، مشخص نبودن جایگاه مدیر و یا کارشناس مراکز مشاوره در سطح دانشگاه، عدم پرداخت به موقع حق الزحمه مشاوران، تغییر مداوم مدیران و روند ناقص اجرای برنامه ها و طرح ها از اهم مشکلاتی بود که توسط شرکت کنندگان عنوان گردید.
در ادامه، دکتر سرافراز ضمن طرح راهکارهایی در مورد برخی از مشکلات مذکور افزود: مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه ها باید به عنوان محیطی امن در بین دانشگاهیان شناخته شوند به گونه ای که مراجعان بتوانند با اطمینان و فارغ بال به این مراکز مراجعه نماید، در عین حال. مراکز مشاوره می بایست در راستای رسالت و وظایف خود، فعالیت هایی را برنامه ریزی و اجرا کنند که با هویت آنان منطبق باشد.
در این جلسه پیشنهاد گردید مجدداً بازدیدهای منطقه ای از سر گرفته شود تا بتوان با جدیت بیشتری، موضوع مشکلات مراکز را از مسؤولان دانشگاه های مربوطه پیگیر شد. علاوه براین، مقرر گردید من بعد کارگاه های تخصصی برگزار شده به صورت پیوسته و نه مقطعی برگزار گردد و با توجه به کمبود شدید نیرو در سطح مراکز، نتایج پیگیری چارت سازمانی مراکز به صورت مکتوب به دبیرخانه منطقه اعلام تا پس از جمع بندی به دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منعکس گردد.