¯¯¯¯
اداره تغذیه امور دانشجویی با راه اندازی رستوران بیرون بر پرشیکا در نیمسال اول 1400-1399 (22 شهریور تا 10 بهمن) و با ارائه غذای سالم، بهداشتی و متنوع بصورت بیرون بر و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در خدمت دانشجویان عزیز بوده است.
در این مدت:
- 3447 بسته صبحانه شامل: (شیر ـ تخم مرغ ـ حلوا شکری ـ پنیر ـ مربا ـ کره ـ خامه عسلی ـ خامه شکلاتی ـ عسل)
- 39128 پرس ناهار و شام
در محلهای:
رستوران پرشیکا: ویژه خواهران خوابگاه شهید دستغیب ـ کشاورزی و دامپزشکی: ویژه برادران
بصورت بیرون بر توزیع گردیده است.
به اطلاع می رساند که هزینه تهیه، پخت و توزیع اقلام مذکور 10/483/543/700 ریال بوده است.