مدیریت امور دانشجویی-اداره تغذیه-شرح وظایف

مدیریت امور دانشجویی-اداره تغذیه-شرح وظایف


                   شرح وظایف رئیس اداره تغذیه

 

 

  1. حفظ کرامت دانشگاه و دانشجو و برنامه‌ریزی و تلاش برای اجرای سیاست‌ها و اهداف سند راهبردی دانشگاه در بخش تغذیه و سلامت دانشجویان.
  2. رعایت و اجرای قوانین و مقررات ابلاغی از مراجع ذیصلاح بویژه صندوق رفاه دانشجویان.
  3. برنامه‌ریزی و نظارت مستمر برای حفظ سلامت و کیفیت و کمیت تغذیه دانشجویی و افزایش رضایتمندی.
  4. نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران تغذیه و استفاده بهینه از منابع و صرفه‌جویی در هزینه‌ها با جلب مشارکت دانشجویان بویژه شورای صنفی.
  5. برنامه‌ریزی و تلاش برای گسترش رستوران‌های مکمل و صنعتی کردن طبخ و توزیع غذا.
  6. تهیه و تنظیم برنامه و آنالیز غذایی و صورت وضعیت پیمانکاران.
  7. بهبود مستمر اتوماسیون تغذیه