شرح وظایف رئیس اداره تغذیه
- حفظ کرامت دانشگاه و دانشجو و برنامهریزی و تلاش برای اجرای سیاستها و اهداف سند راهبردی دانشگاه در بخش تغذیه و سلامت دانشجویان.
- رعایت و اجرای قوانین و مقررات ابلاغی از مراجع ذیصلاح بویژه صندوق رفاه دانشجویان.
- برنامهریزی و نظارت مستمر برای حفظ سلامت و کیفیت و کمیت تغذیه دانشجویی و افزایش رضایتمندی.
- نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران تغذیه و استفاده بهینه از منابع و صرفهجویی در هزینهها با جلب مشارکت دانشجویان بویژه شورای صنفی.
- برنامهریزی و تلاش برای گسترش رستورانهای مکمل و صنعتی کردن طبخ و توزیع غذا.
- تهیه و تنظیم برنامه و آنالیز غذایی و صورت وضعیت پیمانکاران.
- بهبود مستمر اتوماسیون تغذیه